BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кандидатът за кмет от Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ Николай Колев инспектира автобусна линия в час пик

Кандидатът за кмет от Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ Николай Колев и кандидатът за общински съветник от листата Богомил Петров пропътуваха разстоянието от квартал Боян Българанов до квартал Дивдядово по автобусна линия номер 7 с жители на Шумен. В претъпкания автобус те разговаряха с хора от различни възрасти за проблемите, които от години затрудняват всекидневното придвижване в града. Гражданите споделиха, че е много наложително да се предоставят повече автобуси по линиите, тъй като сутрин и вечер,  хората са много и пътуването е изключително некомфортно, в което се увериха и кандидатите от листата на Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“. Проблемът, който поставиха по – младите пътници бе, че последния автобус по линията към квартал Дивдядово е в ранен час и те не могат да се възползват от услугата в по-късните часове, което им създава проблеми.

„Ще направим всичко възможно Шумен да има по – комфортен, редовен и удобен градски транспорт“ – увериха кандидатите от листата на  Коалицията.

Основна точка от програмата на кандидатът за кмет на Шумен  от Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ Николай Колев е в Шумен да се пътува с електрически автобуси.

Пресцентър Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

shumenonline.bg

 

Материалът Кандидатът за кмет от Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ Николай Колев инспектира автобусна линия в час пик е публикуван за пръв път на Shumenоnline – На един дъх разстояние от събитията.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!