BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Здраве, мъдрост и спокойствие!

По повод Коледните и Новогодишните празници кметът н Шумен Любомир Христов отправя своето послание към шуменци и гостите на общината, в което се казва:

“Уважаеми съграждани, скъпи шуменци,

В навечерието на най-светлия християнски празник – Рождество Христово и в очакване на Новата година бих искал да отправя към вас сърдечни пожелания за здраве и щастие.

Последните години ни научиха да разбираме истинския смисъл на това пожелание – да сме здрави, за да бъдем полезни на себе си и на другите. Бих искал да вярвам, че и предизвикателствата, през които трябваше да преминем, са ни направили по-силни, по-отговорни, по-обединени и по-разумни в общия ни стремеж към по-добро бъдеще за нашия град.

Макар и трудна, отиващата си година беше успешна за Шумен. Благодаря на всички, които помогнаха да реализираме започнатото и да стартираме новите общински проекти. Ще продължим да работим за развитие на икономиката, за благоустрояване на града и селата и за подобряване на условията за живот.

Пожелавам на всички повече мъдрост и спокойствие за едно ново още по-успешно начало през новата година. Нека предстоящите коледни и новогодишни празници да бъдат изпълнени с много приятно настроение, щастливи мигове и светлина, която да озарява пътя ни напред!

Весела Коледа! Мирна и щастлива 2023-та година!”, завършва празничното послание на Любомир Христов, кмет на община Шумен.

 

Материалът Здраве, мъдрост и спокойствие! е публикуван за пръв път на SHMOKO.BG.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!