BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

За седмица в Шуменско са установени 1 157 нарушения на скоростните режими

За седмица в Шуменско са установени 1157 нарушения на скоростните режими. Контролът по спазване на  максимално разрешената  в населено и извън населено място беше в рамките на специализирана полицейска операция по линия на ROADPOL. Най-много нарушения за превишения на скоростта в населено място са установени на територията на РУ- Нови пазар- 247. 227 са установените от сектор „Пътна полиция“ в Шумен,  42 са нарушителите на територията на РУ- Каолиново и трима на територията на РУ- Велики Преслав. При контрол за спазване на скоростните режими извън населените места са констатирани 638 нарушения, като най-много- 516 са установени в Шуменско. 94 са на територията на РУ- Велики Преслав и по 14 са в Нови пазар и Каолиново.  Най-високите скорости в населено място са установени в Шумен. На 20 април в 22:56 часа водач на лек автомобил Порше Кайен с варненска регистрация е преминал по бул. “Симеон Велики“ със 122 км/ час при разрешени 50. В същото време на същото място водач на лек автомобил Ауди А5 със софийска регистрация е преминал със 114 км/ час.

Водачите на двата автомобила ще бъдат лишени от правото да управляват за срок от 3 месеца. Паричната глоба за водача на поршето ще бъда в размер на 900 лева, а на аудито 800 лева. Най-високата скорост извън населено място е 160 км/ час при разрешени 90. Нарушението е по пътя Шумен- Силистра, близо до разклона за село Хитрино/ участък с концентрация на птп/. На водачът ще бъде наложена глоба в размер на 800 лева.

Източник: strelabg.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!