BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

За по-малко от 5 часа 333-ма превишиха скоростта

333 нарушения на скоростните режими са засечени и установени от мобилна камера на РУ- Нови пазар за времето от 9:00 до 13:30 часа днес. Контролът на скоростта е бил в град Каспичан, където ограничението на скоростта е 50 км/ час.  Седем от водачите са преминали през периметъра на мобилната камера с повече от 50 км/ час над максимално разрешената скорост и ще бъдат лишени от правото да управляват, както предвижда Закона за движение по пътищата.

През месец октомври на територията на ОДМВР- Шумен са установени 4295 нарушения водачите, като от тях за скорост са били 1257.  Регистрирани са 104 пътнотранспортни произшествия, 11 от тях са тежки с 12 ранени участници в движението. За неправилно паркиране и спиране са санкционирани 558 водачи. Установени са 15, които са седнали зад волана след употреба на алкохол с концентрация над 1,2 промила, двама с промили от 0,5 до 0, 8 и други двама, които са шофирали след употреба на алкохол над 0,8 до 1,2 промила. Установени са 35 неправоспособни водачи. Временно са отнети свидетелствата за управление на моторно превозно средство на 112 водачи през месец октомври.

shumenonline.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!