BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Започна благотворителният базар във Велики Преслав

С музика, светлини и много посетители започна снощи благотворителният коледен базар във Велики Преслав. Сред павилионите с лакомства, сувенири и топли напитки има и един с кутия за събиране на средства за закупуване на детски уреди за спортна площадка в парка. Идеята е на местната младежка организация „С мисъл за Преслав“.

При откриване на празника в старата столица беше разрязана и коледната баница, 20-годишен младеж извади късмета, в неговото парче беше скрита сребърна монета.

Базарът ще работи днес и утре в следобедите след 11 часа. Тогава започват забавления и игри за малчугани, четене на приказки на входа на градския парк, изработване на сурвачки и геги.

В неделя в 12 часа на обед ще бъде посрещнат Дядо Коледа.

shumenonline.bg

Материалът Започна благотворителният базар във Велики Преслав е публикуван за пръв път на Shumenоnline – На един дъх разстояние от събитията.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!