BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

1 139 проверки извършиха през миналата седмица служителите на 18 стопанства от СИДП

1 139 проверки извършиха през миналата седмица служители на 18 стопанства в системата на Североизточното държавно предприятие. Проверени са 664 ловци, 203 превозни средства, 195 обекта за добив на дървесина, риболовци и физически лица извършвали различни дейности в горските територии. По време на обходите са задържани пет каруци и близо шест пространствени кубически метра дърва за огрев. Съставени са 25 акта по Закона за горите и 7 констативни протокола.

4, 70 кубика от дървесината, петте каруци и бракониери са установени от служители на ДГС-Нови пазар. На нарушителите са съставени 12 акта. 55 са проверките в стопанството през седмицата.

4 констативни протокола за различни нарушения и 51 проверки са извършили горските от ДГС-Шумен за периода 30.09-07.10.2019г. Един протокол и три акта са разписали по време на 48 проверки в горите и служителите на ДГС-Смядово.

На територията на ДГС-Варна са проверени 17 ловци. За различни пропуски са им съставени 11 акта и 1 констативен протокол.

Най-много проверки през изминалата седмица са направили горските от ДГС-Търговище – 228, ДЛС-Тервел-177 и ДГС-Генерал Тошево-149.

Източник: strelabg.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!