BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Шуменската полиция със светлоотразителни подаръци за първокласниците

Ученици от СУ“ Сава Доброплодни“ получиха светлоотразителни елементи свързани с безопасността им при движение по пътищата. Първокласниците бяха посетени от комисар Йордан Дундаков от областната дирекция на полицията в Шумен.

В кратка беседа заедно си припомниха основни правила за придвижване до училище и вкъщи. Изработихме тези красиви жилетки, на които пише „Видими на пътя“ , за да може вашите родители довечера като се приберете да ви ги сложат на раничките.

Като се движите по тротоарите сутрин или близо до пътя, фаровете на автомобилите ще ги осветяват и водачите ще знаят, че по улицата се движат най-малките участници в движението.Ние сме за това, да се грижим за вашето здраве и безопасност в придвижването до и от училище, обясни пред първокласниците началникът на отдел „Охранителна полиция“ към ОДМВР- Шумен Йордан Дундаков.

Всички първокласници в Шумен получиха като подарък за новата учебна година светлоотразителен елемент с форма на полицейска жилетка.Жилетките са изработени с финансова подкрепа на фирма „Алкомет“ АД.

shumenonline.bg

Материалът Шуменската полиция със светлоотразителни подаръци за първокласниците е публикуван за пръв път на Shumen Online – Новини от Шумен и региона.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!