BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Шофьорът с подкупа бил главен експерт в община Омуртаг

Окръжната прокуратура в Търговище привлече като обвиняем главен експерт в община Омуртаг, дал подкуп на полицейски служители, съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура Варна.

38-годишният Шюкрю Х. е обвиняем за извършено престъпление по член 304а от Наказателния кодекс и е с мярка за неотклонение „Подписка“.

Около 15 часа вчера, 2 юни, автомобилът на общинския експерт бил спрян за проверка от полицейски екип, тъй като се движел по централния бул. „Цар Освободител“ в Търговище без светлини. Водачът бил и без предпазен колан.

Обвиняемият започнал да спори със служителите на реда, направил се на изненадан, че пътува без светлини. Пътниците в автомобила се опитали да оправдаят шофирането на Шюкрю Х. без колан със заболяване.

В хода на спора с полицейските служители водачът пуснал през отвореното стъкло на служебния автомобил банкнота от 50 лева.

Действията по разследването продължават.

shumenonline.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!