BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Четин Казак и кандидати за общински съветници с акция „Цветни игри за децата на Шумен”

В най-светли и весели тонове кандидатите за общински съветници от ДПС и кандидатът за кмет Четин Казак боядисаха съоръженията на детска площадка в близост до НУ „Княз Борис I”, в кв. „Гривица” в Шумен. Кампанията се нарича „Цветни игри за децата на Шумен”.

Акцията стартира в ранната неделна утрин с много енергия и ентусиазъм, вложени от доброволците.
Площадката бе почистена от боклуци, а съоръженията за игра станаха като нови.
Междувременно жителите от квартала дойдоха, за да поздравят инициаторите за кампанията. Оказа се, че неведнъж е събирана подписка от жителите на квартала и депозирана в общинска администрация Шумен, с молба да бъде обновена детската площадка. Но до днес не са предприети никакви действия.
„Общинската структура на ДПС-Шумен, ще продължи да дава своя принос с обществено полезен труд, чрез почистване, засаждане на дръвчета и възстановяване чрез боядисване на съоръженията на детските площадки в града”, заяви кандидат кметът Четин Казак.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
24shumen.com

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!