BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Четин Казак: ДПС в мое лице може да даде нова енергия за развитието на Шумен

Известни шуменски певци и музиканти – Мустафа Чаушев, дъщеря му Ажда и Асен Масларски пяха тази вечер на предизборен концерт в Спортната зала“ Арена Шумен“ в подкрепа на кандидата за кмет от ДПС Четин Казак.

За настроението на по-младата публика се погрижи поп-фолк изпълнителят Фики Стораро.

Изненадата на вечерта бе изпълнението на Химна на Шумен от кандидат-кмета заедно с композитора Асен Масларски с акомпанимент на китара.
В обръщение към шуменци Четин Казак под формата на приказка разказа за древната история на Шумен. Град, в който са се случили много първи неща – първата оперета, изиграло се е първото театрално представление, построено е първото читалище. Родно място на видни български възрожденци.
А в най-новата ни история – Шумен е средище на Североизточна България. Център на култура.
„За съжаление, през последните няколко години, когато пред България се откриваха нови възможности, нови хоризонти, в нашия град не бяха направени важни неща. Затова днес се нуждае от нов импулс“, заяви Четин Казак. По думите му са нужни нови сили, нова енергия, която ДПС може да даде в негово лице.
Така Шумен ще стане истински, модерен, европейски град.
„Нуждая се от вашата подкрепа. Дайте ми възможност Шумен отново да заеме своето достойно място на картата на България“, апелира към многобройната аудитория, която следеше всяка негова дума, Казак.
Всеизвестно е, че кандидатът на ДПС е завършил „Международно право“ във Франция, работил е във висшата държавна администрация, с богат опит от 2001-2017 г. в националния и Европейския парламент.
Мога да предложа на шуменци решения, които досега не е предложил нито един кмет, увери кандидатът. Мога да отворя нови хоризонти за развитието на града, категоричен бе той.
Според него има стратегия, с която той е наясно за привличане на нови и свежи инвестиции. Както и средства от европейските фондове.
Казак е наясно как градът да се развие като основна туристическа дестинация. Това досега не било направено въпреки уникалните природни и културни дадености.
Решението е хората да гласуват на 27 октомври с бюлетина 55.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
24shumen.com

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!