BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Хванаха две крадли на дрехи от магазин в Шумен

След бързи действия криминалисти от областната дирекция в Шумен установиха и задържаха три жени,  извършили кражби от търговски обекти в града.

Сигнал за откраднати детски дрехи от търговски комплекс на бул. “Плиска“ е приет вчера по обяд. Съобщено било, че кражбата била забелязана след като в магазина като клиенти влезли две жени. Проведените издирвателни действия дали резултат и авторите на кражбата са установени – 26-годишна жена от Шумен и 17-годишна от гр. Русе. Изяснено било, че двете са извършили кражба на козметика и бебешки принадлежности от търговски обект на ул. “Съединение“ минути след като откраднали детските дрехи.

В съучастие с 26-годишна жена от Шумен отново вчера  откраднали три чифта маратонки от магазин на бул.“Славянски“. Задържани са за срок до 24 часа в полицейското управление. За извършени престъпления по чл. 194 ал. 1 от НК са започнати бързи полицейски производства.

Източник: strelabg.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!