BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Търсят директори на още шест училища в областта

Конкурс за директори на още шест училища в област Шумен обяви Регионалното управление на образованието. Това са Основно училище „Христо Ботев“ в село Златар, Основно училище „Христо Смирненски” в село Ясенково, Основно училище „Св. св. Кирил и Методий”, село Царев брод, Основно училище „Васил Левски” в село Градище и СУ „Панайот Волов” в Шумен.
Директор се търси и за СУ „Никола Вапцаров“ във Венец. Длъжността ще бъде заета по заместване до завръщане на титуляра.
Конкурс за директор е обявен още за Средношколско общежитие № 2 в Шумен, както и за Центъра за специална образователна подкрепа в областния град, и за Центъра за специална образователна подкрепа „ХЕЛА“ в Нови пазар.
Всички желаещи могат да подават документи до 27 юли в сградата на РУО-Шумен на улица „Цар Калоян“ № 1.
Конкурсът за директори ще се проведе на три етапа. Допускане по документи, тест и събеседване.
От кандидатите се изисква да имат висше образование с образователно-квалификационна степен „магистър“, да имат поне 5 години учителски стаж, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, да не са поставени под запрещение, да не страдат от заболявания и отклонения, които застрашават здравето и живота на децата и учениците, да не са лишени от правото да упражняват професията.
Директорите трябва да притежават качества да организират, планират, координират, контролират и отговарят за цялостната административно-управленска и финансова дейност в училищата или центровете за специална образователна подкрепа.
Припомняме, че вакантни места за директори на школа в областта има и в други 8 училища.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПри съседите: 52-годишен опита да убие съпругата си, по чудо не простреля и дъщеря си

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!