BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Тутурутка“ гостува в Шумен

Комедийното шоу „25 години Тутурутка“ идва в Шумен на 11 юли (събота). Това съобщиха от пресцентъра на Община Шумен.
Представлението ще започне от 21.00 часа на лятната сцена в парк „Студентски“. Събитието се осъществява със съдействието на Община Шумен и е част от организираните прояви, които се провеждат на открито в парка. Поради ограничения брой от 250 седящи места входът за шоуто ще е с пропуски. Те се получават от Туристическия информационен център до централния вход на сградата на общината. При наличие на свободни места входните пропуски могат да се вземат и на място в деня на представлението 30 минути преди началото на шоуто.
Влизането за сцената ще се осъществява през централния (западен) вход на парка, който ще бъде обозначен с указателна табела и ще се използва само за тази цел. Ще бъдат поставени дезинфектанти за зрителите. Столовете за публиката ще бъдат разположени на разстояние 1,5 метра един от друг, а пространството около сцената ще бъде оградено със сигнални ленти. За влизане към заведението и парка ще се използва източният вход.
Снимка: „Тутурутка“
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАбитуриенти с опасен дрифт на Паметника

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!