BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Съветник с питане за благоустройствени дейности в кв. „Боян Българанов“

Питане относно подобряване на инфраструктурата в кв. „Боян Българанов“ депозира в Общински съвет Шумен Метин Джамбазов, съветник от ДПС.
„През последните три десетилетия в този квартал не са извършвани почти никакви блегоустройствени мероприятия, още повече че кварталът е изграден без приет Генерален план и не са уредени комуникациите в него“, е записано в документа.
На вниманието на общинска администрация са поставени следните въпроси: Какво предвижда Община Шумен като строителство и благоустройствени дейности в района на „Боян Българанов“ през бюджетната 2020 г. и до края на настоящия мандат с оглед на поетапното решаване на проблемите в квартала?
Счита ли се за целесъобразно приемането на Генерален план за изграждането на инфраструктура – изграждане на улици, зелени площи, междублокови пространства и пътища към тях?
Джамбазов припомня, че вече е внасял питане, свързано с необходимостта от спешни ремонтно-възстановителни и строителни дейности в квартал „Боян Българанов“, което е разглеждано на заседания на ОбС.
Той отчита, че действително са извършени частични ремонтни дейности в района, но с тях не са решени поставените въпроси в цялост.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПризнание: Избраха кмета на Върбица в Управителния съвет на НСОРБ
Следваща статияПробите на тримата в МБАЛ-Шумен, изследвани за коронавирус са отрицателни

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!