BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Старши комисар Ялчън Расим получи „Почетен знак на МВР“

Със заповед на министъра на вътрешните работи директорът на ОДМВР-Шумен ст. комисар Ялчън Расим е награден с отличие „Почетен знак на МВР“ II степен. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
Високото отличие е за постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните задължения.
„Тази награда се дава със заповед на министър Младен Маринов за постигнати успехи в дейността на дирекцията. Считам, че се справяме с поставените задачи и че това е комплексна оценка за работата и труда на всички служители в ОДМВР- Шумен“, посочи ст. комисар Расим.
Във връзка с професионалния празник на Министерството на вътрешните работи – 5 юли, със заповед на ст. комисар Ялчън Расим са наградени 40 служители на ОДМВР-Шумен. Сред наградените са служители на Охранителна, Криминална, Пътна полиция, разследващи полицаи. С отличие „Колективна парична награда“ за постигнати високи резултати в работата си са наградени ст. инсп. Владимир Кайджиев, н-к на група „Противодействие на престъпленията против собствеността“, ст. инсп. Младен Борисов н-к група „Престъпления срещу личността“ към отдел Криминална полиция в ОДМВР- Шумен, инспектор Галин Веселинов разузнавач в криминална полиция към РУ-Шумен, мл. експерт Галин Йорданов младши разузнавач в криминална полиция към РУ-Шумен и инспектор Доротея Тодорова, старши разследващ полицай в сектор „Разследване“ от РУ-Шумен.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНад 160 участници се включиха в състезанието по колоездене, бягане и дуатлон на Платото

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!