BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Спортни клубове предлагат забрана за движение на коли от вила „Пазачница“ до Паметника

Да се затвори за движение на всички моторни превозни средства участъкът между вила „Пазачница“ и информационните центрове на ДПП „Шуменско плато“ и Мемориалния комплекс „Създатели на българската държава“, предлагат 14 спортни клуба от Шумен. Това съобщиха от пресцентъра на Общината.
В тази връзка кметът Любомир Христов кани гражданите на Шумен, представители на съсловни организации, спортни клубове, туристически агенции и всички, които желаят да се включат в обществено обсъждане на предложението.
Срещата ще се проведе на 4 юни от 17.00 часа в зала „Проф. Венета Вичева“ в сградата на Община Шумен.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМного игри и забавления за малчуганите в Шумен на 1 юни

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!