BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Социалните доставят дезинфектанти на възрастни над 65 години

Pixabay.com

455 възрастни в Шуменска област ще получат препарати за дезинфекция от Регионалната дирекция за социално подпомагане.
Акцията се провежда в цялата страна и е в изпълнение на заповед на социалния министър Зорница Сачева за подпомагане на хора над 65 години, които не могат да се самообслужват.
„Нашите служители се легитимират задължително със служебни карти. Очаквам отчет, за да разбера как са минали нещата“, заяви пред 24shumen.com директорът Мартина Драгнева.
Дезинфектантите от 750 мл се ползват само външно, за ръцете.
Имало е случаи, когато доста хора са отворили вратата след колебание, защото се притесняват от измамници.
Препаратите се предоставят по списъци, изготвени от общините като се спазват указаните от Министерството превантивни мерки.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРаздават предпазни маски на възрастни хора пред магазини и аптеки в Шумен

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!