BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Слънчево, но с превалявания

Слънчево и горещо ще е времето днес. Вятърът ще е слаб от северозапад. В следобедните часове ще се заоблачи. А места ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност. Там ще превали и прегърми. Възможни са и градушки.
Максималните температури ще са от 29 до 34 градуса. В Шумен около 33 градуса.
По морето в първата половина на деня ще бъде слънчево. В Следобедните часове ще се развие облачност и ще превали. Вятърът ще е слаб до умерен от север. Температурите на въздуха ще са между 29 и 33 градуса, на морската вода 25-27 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНови 174 случая на COVID-19 у нас за денонощие
Следваща статияНаселени места и райони без електрозахранване

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!