BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Промени в движението по части от улица „Петър Парчевич“

Поло „мина напряко“ през разделителните парапети до Билла

25.02.2020

Сигнал и срещу кмета на Мараш

25.02.2020

Заради извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Петър Парчевич“ се въвежда временен режим със и без спиране на движението по следните участъци от улицата:

  • От 26 до 28 февруари включително се спира движението по ул. „Петър Парчевич“ в участъците от ул. „Софроний Врачански“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ и от ул. „Софроний Врачански“ до ул. „Братя Миладинови“. В участъка от ул. „Васил Априлов“ до ул. „Братя Миладинови“ също ще се работи, но няма да се затваря за движение.
  • От 27 февруари до 13 март включително се затваря за движение на моторни превозни средства ул. „Петър Парчевич“ в участъка от ул. „Васил Априлов“ до ул. „Братя Миладинови“.
  • До 13 март ремонтните работи ще продължат и по ул. „Васил Априлов“ в участъка от ул. „Петър Парчевич“ до ул. „Македония“, но няма да се спира движението на автомобили.

Временните промени в организацията на движението ще бъдат обозначени с необходимата вертикална сигнализация.

shumenonline.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!