BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Президентът Румен Радев в Плиска: Властта крачи към пропастта

Властта у нас трябва да осъзнава, че крачи към пропастта. Защото кой нормален инвеститор ще вложи парите си в България, когато вижда, че тук се погазва закона? Хиляди българи емигрираха, а сега вече ще започне да напуска и бизнеса. Това заяви при посещението си на Голямата базилика в Плиска президентът Румен Радев. На въпрос за скандалите около Пламен Бобоков и съветника на президента Пламен Узунов, държавният глава отговори: Всеки ден от прокуратурата чуваме единствено декларации, че имат еднакъв подход, независимо от социалното и обществено положение, което наистина гали ухото. Но тези думи ежедневно катастрофират в действителността. Виждаме как всеки ден се прилагат двойни стандарти и по отношение на казуси, и по отношение на тяхното хвърляне в широкото публично пространство или пък крием. Ето по този начин се създава и недоверие. Създава се недоверие в хората заради прокурорския рекет. С такъв тип отношения не може да се търси справедливост.
Президентът Радев е на посещение в община Каспичан по повод празника на града.
На старините той бе посрещнат от началника на Шуменския гарнизон полк. Добромир Добрев, депутата Иван Иванов, кмета на общината Милена Недева, директора на РИМ Даниел Руменов, кмета на Плиска Тонка Иванова.
„Оттука започва България. Плиска е символ на величието на българската държава, на нашата духовна мощ. От уважение към нашите предци трябва да влагаме повече разум, просветеност и отговорност в дните си. Историята, която виждаме тук ни задължава“, заяви още Румен Радев.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпор за марката „Родни звуци” влоши атмосферата на Общото събрание на читалище „Добри Войников”

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!