BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Полицията благодари на гражданите, установен е мъжа от снимката

ОДМВР- Шумен благодари на всички, които откликнаха и подадоха сигнал за самоличността на мъжа, снимка на когото беше публикувана в медиите.  Установена е самоличността му. Разпитан е по случая в полицейското управление в Шумен. Работата по документиране на образуваното досъдебно производство продължава.

Припомняме, че полицията в Шумен разпространи снимки на мъжа, търсейки съдействие за установяване на самоличността му. По данни на ОДМВР Шумен на 31 януари, от банкомат в града, жена опитала да изтегли парична сума в размер на 400 лева. След като въвела желана за теглене сума и пин кода на картата не изчакала достатъчно време пред банкомата да получи сумата, като помислила, че има технически проблем.

Оттеглила се, за да  отстъпи мястото си на следващия клиент. Мъжът от снимката застанал пред банкомата без да извършва транзакция.

shumenonline.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!