BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

План за отложено плащане на мартенските сметки за ток въведе ЕНЕРГО-ПРО

Въведен е план за отложено плащане с 10 дни на сметките за март за ток на битовите потребители. Това съобщиха от ЕНЕРГО-ПРО.
Компанията призовава всички свои клиенти да ограничат посещенията си в клиентските центрове в Североизточна България. От тази седмица се въвежда и ограничението от 08.30 до 10.30 часа да се обслужват приоритетно клиенти на възраст на/над 60 години. Компанията апелира към клиентите да използват онлайн възможностите за дистанционно обслужване относно плащане на месечни сметки, проверка на консумирана електроенергия, актуализация на клиентски данни. В секция контакти на сайта на ЕНЕРГО-ПРО на разположение на клиентите са всички телефони, имейли и пощенският адрес на дружеството, на които могат да отправят своите запитвания, да изпращат писма в зависимост от конкретната нужда, без да се налага да посещават физически офис на компанията.
Проверена е готовността за непрекъснато електрозахранване на близо 60 лечебни заведения, включително болници, поликлиники и медицински центрове на територията на Североизточна България. Докладът от проверката на ЕРП СЕВЕР е изпратен на Министерство на енергетиката.
„Заедно с предприетите мерки по опазване на здравето на служители, клиенти и контрагенти по време на тази криза, ние повече от всякога се гордеем със служителите си, които осигуряват непрекъсваемост на електрозахранването на цяла Североизточна България. Проявената култура на съпричастност и социална отговорност е пример за изпълнение на обществения дълг и не бихме успели, ако не правим всичко по силите ни да обезпечим с подходящи мерки опазване на здравето на всеки един наш служител“, коментира Ангел Ангелов, председател на УС на ЕНЕРГО-ПРО Варна.
За опазване здравето на всички служители на компанията, както и на своите клиенти и контрагенти, ЕНЕРГО-ПРО въведе гъвкаво работно време и възможност за работа от дома. Центровете за обслужване на клиенти ще бъдат отворени всеки делничен ден от 8 до 14 часа с обедна почивка от 12 до 12.30 часа, по време на която в помещенията ще се извършва дезинфекция.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбновена е декларацията за преминаване през КПП в областните градове
Следваща статия16 нови случая на коронавирус в страната (обновена)

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!