BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пламен Камбуров спечели „Планинско изкачване Шумен“

Пламен Камбуров от тима на АСК ЛВ „АвтоРейсинг Тим“ с „Шкода Фабия“ е големият победител в „Планинско изкачване Шумен“. С общо време от трите манша – 5.36,683 Камбуров грабна първото място. Фаворитът не скри амбициите си да спечели всички стартове на планинските изкачвания, както и кръговете от пистовия шампионат. Въпреки техническите проблеми с автомобила по време на тренировките вчера, днес Камбуров бе над всички. Показа убедително и стабилно каране и в трите манша. Победителят благодари на организаторите от АСК „Шумен Ауто Спорт“ и Община Шумен за перфектната организация на състезанието.
Втори остана Александър Бурдинов от АСК „Дианел Рейсинг“ с общо време 6.00,046 и автомобил БМВ М3. Трети е също представителят на „Дианел Рейсинг“ Искрен Веселинов. С автомобил „Хонда Сивик“ той постигна общо време от 6.02,334.

Най-добре представилият се шуменски пилот Иво Дечков получи Купата на кмета на Шумен Любомир Христов. В крайното класиране Дечков със своя „Фиат Ибиза“ е девети с общо време от 6.23,399.

Отборен победител в планинското изкачване е тимът на АСК ЛВ „АвтоРейсингТийм“. Втори са пилотите на „Дианел Рейсинг“. Трети е отборът а АСК „Грийн Фокс моторспорт“ .
АСК „Шумен Ауто Спорт“ остана на осмо място в отборната надпревара.

В състезанието „Лада“ първа стана единствената дама по трасето Виляна Дякова от АСК „ФЛАТ-АУТ“-Варна. Втори е дебютантът Чавдар Чернев от АСК „Шумен Ауто Спорт“, а трети се класира Риза Риза от АСК „Мотоспорт“-Добрич.
На старта на тазгодишното XXI издание на състезанието застанаха 47 пилоти. До финала достигнаха 43-ма.
Четирима бяха дебютантите в надпреварата – шуменците Чавдар Чернев и Сашо Стайков, Найден Пенчев от Варна и Константин Стефанов от Сливен. Новаците успешно се представиха и стигнаха до финала.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАсоциация: Сезираме ЕК, спирането на границите заради неплатени глоби е нарушение!

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!