BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

От днес официално заработи новия шадраван пред Съдебната палата в Шумен (Снимки)

От днес официално заработи новия шадраван на площада пред Съдебната палата в Шумен. Обектът бе символично приет от кмета на общината Любомир Христов.

“Имахме някои забележки по време на строителството и се наложи са  спрем за малко обекта, но в крайна сметка направихме това, което искахме”, каза кметът по време на огледа.

За строителството са били нужни  476 хил. лв., отпуснати от Министерски съвет, архитект  на проекта бе Красимир Генов, а изпълнител на строителството – “Барс” АД.

На площадката е поставена нова настилка и  ЛЕД осветление. Обновени са цветните и тревните площи, изградено е капково напояване, поставени са пейки и  кошчета. Монтирани са 4 охранителни камери, свързани с Областната дирекция на МВР.

Светлините ще се включват автоматично в тъмната част на денонощието. Шадраванът ще бъде спиран в 22:00 часа и ще се пуска сутрин около 9:30 часа, но часовете може да бъдат променени, обясниха техническите специалисти на общината.

 

Източник: strelabg.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!