BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Облачен петък и слънчев уикенд

Бурите и дъждовете постепенно ще спират, над по-голямата част над страната облачността ще се разкъса и намалее. Ще остане сравнително хладно с максимални температури между 16° и 21°, по Черномоерието около 16°-17°.

В събота над по-голямата част от страната ще е слънчево. Над източните райони ще има временни увеличения на облачността и на отделни места ще превали. Вятърът ще е слаб до умерен, от север-северозапад, до вечерта ще се обърне от юг, ще е слаб. Дневните температури ще са с два-три градуса по-високи, но сутринта ще е хладно. В неделя преди обяд ще е слънчево. В следобедните часове от северозапад ще започне увеличение на облачността и до полунощ на места в северозападната половина от страната ще превали краткотраен дъжд. Максималните температури ще са предимно между 20° и 25°.

shumenonline.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!