BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Наближава крайният срок за кандидатстване по фонд „Култура“

От отдел „Култура, младежки дейности и спорт“ към Община Шумен напомнят, че наближава крайният срок за подаване на документи за финансиране на проекти със средства от общинския фонд „Култура“. С решение на Управителния съвет на фонда датата е 30 май, но тъй като тя се пада в събота, предложения ще се приемат и в първия работен ден от следващата седмица, 1 юни, понеделник.

Тази година проектни предложения могат да се подават в направленията „Детски и младежки културни дейности“ и „Творчески Шумен – 2020г.“ Документите се депозират на хартиен носител до 17.30 часа в стая 358 в общината или по електронен път на имейл адрес: i.tsanev@shumen.bg .

От администрацията напомнят още, че документите за кандидатстване са публикувани на сайта на Община Шумен в раздел – „Култура, младежки дейности и спорт“ – „Култура“ – „Общински фонд култура“ – „Документи за кандидатстване“.

shumenonline.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!