BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мобилни пунктове в града и селата за предаване на опасни битови отпадъци

Обявени са графиците на мобилните пунктове през месец октомври за събиране на опасни отпадъци от домакинствата. Те ще обслужват както община Шумен, така и останалите седем общини от Регионалното сдружение за управление на отпадъците. Събирането и транспортирането ще се осъществява от общинското предприятие „Чистота“.

Графиците на мобилните пунктове са публикувани на началната страница на сайта на Община Шумен в банера „Разделно събиране на отпадъци“ – секция „Общински център за събиране на опасни отпадъци“.
В същата секция е качен и пълният списък на разрешените опасни битови отпадъци, които гражданите могат да предават на площадката за събиране и съхраняване на опасни отпадъци от домакинствата. Площадката се намира в посока към изхода от Шумен, последната отбивка вляво на бул. „Симеон Велики“.

Източник: strelabg.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!