BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Любомир Христов поздрави медиците за Деня на родилната помощ

Кметът на Шумен Любомир Христов поздрави лекарите, акушерите и медицинските специалисти по повод Деня на родилната помощ, който се отбелязва днес, 21 януари. В поздравлението, качено във Фейсбук, Христов изразява своето уважение и признателност към медиците за техните усилия и грижи за децата на Шумен.
„Вие сте хората, които в един от най-съкровените моменти за всяко семейство, какъвто е раждането, посрещате новия живот и носите отговорността за здравето на новородените и техните майки. Благодаря на всички за всеотдайността, за високия професионализъм и за избора да превърнете тази грижа в своя професия и житейско призвание“, се казва още в поздравлението на кмета.
От общинската администрация съобщават, че през последните две години чрез общинския фонд за подпомагане на семейства с репродуктивни проблеми са подпомогнати 37 двойки с 40 000 лева. Още 20 000 лева са предвидени в бюджета за 2021 година.
22 са децата, родени през 2019 и 2020 година в семейства, които са получили финансова подкрепа за лечение.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОткриха при познати 17-годишната Емилия от Нови пазар
Следваща статияПечка на твърдо гориво подпали къща в Шумен

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!