BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кръгово кръстовище изграждат до жп прелеза в Хитрино

Кръгово кръстовище се изгражда в близост до жп прелеза в община Хитрино.
Финансирането е по Оперативна програма за развитие на селските райони. Стойността на целия проект е 3 милиона и 600 хиляди лева.
„С обособяването на новото кръстовище счетохме, че ще бъде урегулирано движението в този участък. След инцидента паркират автомобили и е трудно да се справим“, заяви за 24shumen.com зам.-кметът Ахмед Ахмед.
Със съоръжението се цели да се контролира и движението откъм страната на старата Автогара, която бе унищожена от взрива.
„С реализацията на проекта е съобразена безопасността на всички граждани“, уточни зам.-кметът.
Неговата прогноза е в рамките на две седмици обектът да бъде завършен. Вече е поставена маркировката, готова е и настилката.
„Струпването на автомобили около прелеза е най-сериозният транспортен проблем в Хитрино. И намерихме решение. Изграждането на кръстовище ни препоръчаха експертите“, обясни Неждет Мурад, специалист в Община Хитрино.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС томбола ЕНЕРГО-ПРО насърчава клиентите си да заплащат онлайн сметките за ток

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!