BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Комисия ще разглежда кандидатурите за обществен посредник на Шумен

Общинският съвет да избере 11-членна комисия, която да разгледа кандидатурите за обществен посредник на Шумен. Това предлага в докладна председателят на Общинския съвет инж. Красимир Минчев. В състава й да влязат петима общински съветници, трима представители на общинска администрация и трима представители на неправителствени организации, излъчени от постоянната комисия по „Европейски проекти, международно сътрудничество и взаимодействие с НПО“.
Самият избор на комисия е съгласно Правилника за организацията и дейността на обществения посредник.
Инж. Минчев припомня, че изборът се налага тъй като мандатът на настоящия обществен посредник Иван Капралов изтича и е необходимо да се открие процедура за провеждане на конкурс.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия8 месеца пробация за 35-годишен мъж, излъгал в декларация на КПП в „Дивдядово“

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!