BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

За любители и професионалисти: Фотоконкурс „ПриРодоЛюбие в 4 сезона“

Фотоконкурс на тема „ПриРодоЛюбие в 4 сезона“, обяви МОСВ, информират от РИОСВ – Шумен. Фотографиите трябва да отразяват красотата на родната природа през четирите сезона, да са актуални, заснети в България през последните две години. Всеки участник може да изпрати до 4 снимки, като е желателно, но не задължително, те да са от различни сезони. Фотографиите ще се приемат до 25 октомври 2019 г. на електронна поща moew@moew.government.bg.
Ще бъдат класирани по 3 фотографии във всяка категория – „Пролет“, „Лято“, „Есен“ и „Зима“, съответно с първо, второ и трето място. Творбите ще бъдат оценени от жури с почетен председател министъра на околната среда и водите Нено Димов. Арт стойността им ще прецени професионален фотограф. В журито ще има представители на пресцентъра на МОСВ, както и на дирекция „Национална служба за защита на природата“.
Резултатите ще бъдат обявени на Фейсбук страницата до 31 октомври 2019 г. Фотографиите, които бъдат класирани като победители, ще станат част от годишния календар на МОСВ за 2020 г. и ще бъдат експонирани в сградата на министерството. Отличените на първо, второ и трето място ще получат ваучери за 5, 4 и 3 нощувки в посетителските центрове на МОСВ, които се намират в Аркутино, Камчия, Смолян, Батак, Предела, Огоста и Национален парк „Пирин“.
24shumen.com

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!