BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Започва голямото пролетно чистене във Велики Преслав

Снимка: Община Велики Преслав

Начало на голямото пролетно чистене в община Велики Преслав започна. Това съобщиха от местната администрация.
До 30 април жителите на общината могат да предават безвъзмездно стари мебели, дрехи и други текстилни отпадъци.
Непотребните вещи и текстил ще се приемат на временна площадка в базата на БКС в промишлената зона на старопрестолния град.
Достъпът до площадката ще бъде контролиран и на нея ще се приемат само посочените видове отпадъци, които са образувани от жилищни имоти на територията на община Велики Преслав.
Текстилните отпадъци трябва да бъдат опаковани в чували. Отпадъците могат да се извозват със собствен транспорт или с транспорт на БКС след предварителна заявка и срещу заплащане.
Работното време на временната площадка е от 7.30 до 16.30 часа от понеделник до петък. Телефонен номер за връзка с БКС – 0892 274 684.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНеделя Месопустна е

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!