BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ЕРА Недвижими имоти: Очакваме голяма активност на пазара на недвижимите имоти през 2021 г.

През 2020 година пазарът за жилища в България премина колебливо. Летните месеци се усети скок на продажбите, като това се дължеше на желанието на хората да инвестират своите спестявания и благоприятния лихвен процент при ипотечните кредити.
Като представители на международната компания ЕРА можем да споделим, че купувачите очакваха спад на цените, но предпоставки за такава тенденция не се наблюдаваха. По наши данни на офиса ни в Шумен – ЕРА 1 300, повечето сделки се сключваха при по-ниски ценови нива на офертите, предвид факта, че са били първоначално завишени или имотите са били дълго време на пазара. Имоти, които са нови и атрактивни за пазара се реализират за по-малко от месец.
Относно инвеститорите и строежа на нови сгради, които са вече с приключени проекти и имат осигурено финансиране срещат голям интерес от страна на купувачите и се разпродават бързо. Строители с добър имидж на пазара успяват да се справят още „на зелено“.
От ЕРА очакваме голяма активност на пазара на недвижими имоти през настоящата година, динамична среда, бързи и гъвкави решения при договаряне условията по покупко-продажбите. Посредници с дългогодишен опит, преминали през различни кризи, подготвени с квалифициран екип от консултанти и инвестиращи в своето технологично развитие, ще съумеят да устоят на предизвикателствата на предстоящата година и да посрещнат всички очаквания на своите клиенти.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадигнаха телефони, пари и документи от автомобил на паркинга на Паметника
Следваща статияОмбудсманът поиска отмяна на матурите за IV и X клас

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!