BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Една жертва на COVID-19 в Шуменско

Колаж: 24shumen.com

Мъж на 65 години е поредната жертва на COVID-19 в Шуменско през последното денонощие. Той е третият починал за тази седмица от вируса в областната болница. Това съобщи д-р Йорданка Маринова – ръководител направление „Медицинска дейност“ в Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) в Шумен.
113 са хоспитализираните към момента в COVID отделенията на областната болница. От тях 98 са с положителен PCR тест. Други 23-ма очакват резултати.
В ОАИЛ са настанени шестима пациенти. Трима са интубираните.
Седем души са изписани вчера. Приетите са 13-има.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДо 17.30 часа ще работи днес дежурната каса в Общинската данъчна служба

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!