BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Директорът на ОДМВР- Шумен на гости в СУ “Панайот Волов“

Директорът на ОДМВР- Шумен ст.комисар Ялчън Расим беше гост на СУ “Панайот Волов“  в града и поздрави първокласниците за новата учебна година.

В присъствието на директора на училището Ема Радушева и класните ръководители на класовете директорът на полицията  напомни на децата, че тяхната безопасност е най-важна. Оказа се, че всички първокласници са добре запознати с правилата за движение и  знаят кой е най-прекият и безопасен маршрут до училището и дома им.

Работата на униформените с децата  ще продължи през цялата учебна година. Ще бъдат организирани тематични беседи с учениците и от по-горните класове.  Ст.комисар Расим подари на всеки първокласник светлоотразителен  аксесоар. Призова децата да го поставят на раницата си или да го окачат на връхна дреха, за да могат шофьорите да ги виждат отдалече и да бъдат по-внимателни.

Източник: strelabg.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!