BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ден на отворените врати в Дома за стари хора „Д-р Стефан Смядовски“

Домът за стари хора в Шумен организира на 28 февруари от 10.00 до 12.00 часа ден на отворените врати по повод 145 години от рождението на д-р Стефан Смядовски, създател и патрон на Дома. Посетителите и гостите ще имат възможност да разгледат новата база и да се запознаят с условията и услугите, които се предлагат на възрастните хора.

В 10.00 часа Домът за стари хора ще отвори вратите си за всички, които желаят да разгледат отблизо новата сграда, да видят къде и как живеят потребителите, къде прекарват свободното си време, както и какви възможности и услуги им се предоставят.

В 10.30 часа започва тържеството по случай 145-годишнината от рождението на д-р Стефан Смядовски. По време на събитието присъстващите ще бъдат запознати с живота и делото на д-р Смядовски, ще бъде показан и филм за историята на Дома и предлаганите услуги на хората от третата възраст.

След това в 11.00 часа танцьори и певци от ансамбъла за народни песни и танци „Мадара“ ще гостуват в Дома и ще поздравят възрастните хора, персонала и гостите на социалното заведение. Програмата завършва в 11.30 часа, когато потребителите ще дарят присъстващите с ръчно изработени от тях мартеници.

shumenonline.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!