BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Двама скандалджии пиха на село, изтрезняха в шуменския арест

50-годишен мъж от село Струйно бил задържан в полицейски арест в Шумен след получен сигнал от жители на селото, че създава конфликти. Малко след 21.00 часа в четвъртък било получено съобщение, че мъжът, който бил в нетрезво състояние нарушава обществения ред. На място бил пратен полицейски екип. Местният жител бил задържан по чл. 72 ал. 1 т. 3 от ЗМВР затова че с действията си е опасен за себе си и околните.
В полицейския арест попаднал и 53-годишен жител от село Боян, който предизвикал скандал със своите близки в ранния следобед вчера. На място бил пратен полицейски екип, който го предупредил. Малко по-късно пак бил получено съобщение, че мъжът продължава да се държи агресивно. След като пристигнали на място униформените го задържали за срок до 24 часа в РУ- Шумен заради това, че в нетрезво състояние с действията си е опасен за себе си и околните.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия16-годишен столичанин без книжка задигна „Опел“, задържаха го в Шумен
Следваща статияЗасилват контрола по пътищата в Шуменско

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!