BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Двама разградчани се озоваха в шуменския арест за притежание на наркотици

Pixabay.com

Амфетамин и чай за пушене са иззети след извършена полицейска проверка на лек автомобил „Ауди“ А3 в сряда. Около 17.30 часа на ул. “Пазарна“ за проверка бил спрян водач на автомобил с разградска регистрация. В 22-годишния пътник, жител на Разград била намерена бучка от бяло вещество около два грама и около четири грама суха листна тревна маса, за които разградчанинът заявил че са афметамини и чай за пушене. Иззети са и ще бъдат лабораторно изследвани.
Мъжът е задържан в полицейския арест за срок до 24 часа. За извършено престъпление по чл. 354 А ал. 3 от НК е образувано досъдебно производство.
При последвало претърсване в студентско общежитие в Шумен, обитавано от 21-годишен жител на Разград е намерено вещество в таблетна форма, което реагира на метамфетамин и екстази.
За притежание на наркотични вещества е образувано досъдебно производство. Мъжът е задържан за срок до 24 часа в РУ-Шумен.
24shumen.com

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПолицията иззе самоделни оръжия и боеприпаси от дом във Върбица
Следваща статияЗадържаха крадли, вършали из шуменските магазини

loading…

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!