BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ГЕРБ – Каспичан откри с водосвет кампанията си за местния вот

ГЕРБ – Каспичан откри кампанията си за местния вот. Водосвет за здраве, успех и благоденствие в Голямата базилика в Плиска отслужи отец Андрей, съобщиха от пресцентъра на партията.
На събитието присъстваха кандидатът за кмет на община Каспичан – Юлия Вълчева, народните представители д-р Румен Генов и Димитър Александров, кандидатите за общински съветници и за кметове на кметства от партията, членове и симпатизанти.

„ПП ГЕРБ – Каспичан ще заложи на позитивна и градивна кампания в постоянен и открит диалог с хората“, каза пред присъстващите общинският ръководител на партията и кандидат за общински съветник Ралица Тодорова.
Кандидатът за кмет на община Каспичан Юлия Вълчева заяви, че е човек на действията, а не на красивите обещания. „Уверена съм, че с вашата подкрепа Каспичан ще продължи трансформацията си в модерен европейски град, а ГЕРБ ще постигне поредната си местна изборна победа“, завърши тя.
Снимка: ПП ГЕРБ
24shumen.com

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!