BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Никола Козлево: Обсъждат увеличение на данъка за автомобили

Кметът на Община Никола Козлево Ешреф Реджеб кани всички заинтересовани лица на обществено представяне и обсъждане на Проект за изменение на Наредба за определяне на размера на местните данъци на територията на община Никола Козлевo. Това съобщават от кметската администрация.

Предложението за увеличение е мотивирано от предстоящото повишение на минималната работна заплата през 2020 г., която от 560 лв. ще стигне 610 лв. Увеличението минимално и е много под максималните прагове, регламентирани в ЗМДТ, става ясно от Мотивирания доклад, публикувна на сайта на Община Никола Козлево.

Публичното обсъждане ще се състои на 18-ти декември от 10.00 ч. в заседателната зала на Общински съвет Никола Козлево, в сградата на общинска администрация.

Предложения и становища по предложения Проект се приемат в деловодството на Община Никола Козлево в срок до 16 декември и на  e-mail: obankozlevo@mail.bg

shumenonline.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!