BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Арена Шумен“ с награда за иновативна архитектура

Многофункционалната зала „Арена Шумен“ беше отличена от немската организация ICONIC AWARDS в категория за иновативна архитектура. Наградата беше връчена на церемония в Мюнхен на арх. Калоян Колев от студио „Атек-ВД“, който е един от създателите на архитектурния проект за съоръжението.

Това е поредно отличие за „Арена Шумен“, която в края на миналата година бе определена за „Сграда на годината“ в раздел „Сгради спорт“ на Националния конкурс в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата в България.

През месец юни тази година залата спечели и приза „Инвеститор на годината“ в годишната „Класация М2“ на Националния регистър за ново строителство и реконструкции.

shumenonline.bg

Материалът „Арена Шумен“ с награда за иновативна архитектура е публикуван за пръв път на Shumen Online – Новини от Шумен и региона.

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!