BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Айсел Руфад, кандидат за кмет на Нови пазар: Благото на съгражданите ми е водещ принцип за мен!

Кандидатът за кмет на Нови пазар от ДПС Айсел Руфад откри предизборната си кампания.
„Букет от етноси“ – така Айсел Руфад определи листата от 21 кандидати за общински съветници. Водещо правило при определянето на екипа е „единство в многообразието“.
Като водач Руфад залага на експертността и професионализма на всеки. И не на последно място – дали кандидатът се ползва с добро име, опит и авторитет в обществото, за да получи доверието на избирателя.

„Ако ме подкрепите, съм длъжна да Ви отговоря с дела, които са във Ваш интерес и полза“, заяви тя пред многобройната аудитория в Ритуалната зала на Община Нови пазар“.
Кандидатът за кмет припомни думите на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, че „властта служи за решаване на проблемите на хората“. Затова и мотото в предизборната кампания е „Власт за хората“.

„Винаги в работата за мен са били водещи просперитетът на общината и благото на съгражданите ми. За гласуваното доверие бих се отблагодарила като продължавам да работя за по-висок жизнен стандарт на хората“, заяви Айсел Руфад.
Тя има зад гърба си три успешни мандата като зам.-кмет по Териториално селищно устройство, европейски програми и проекти.
24shumen.com

Източник: 24Shumen.COM

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!