BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Четин Казак: Кърджали е положителен пример за ускорено развитие с кмет от ДПС

В препълнената зала на НЧ „Стилиян Чилингиров“ кандидатът за кмет на ДПС Четин Казак и кандидатите за съветници се срещнаха с жители на един от най-големите квартали в Шумен „Боян Българанов“.
„Да надмогнем наслоените от миналото предразсъдъци, лични дрязги и взаимоотношения и да осъзнаем голямата цел – Шумен да има за първи път кмет от ДПС. От това градът може само да спечели. Виждаме положителния пример от Кърджали, където общината се ръководи от кмет от ДПС, а това не само не носи негативи, а напротив, градът се развива ускорено“, заяви кандидатът за градоначалник.
Той определи управлението на кмета Хасан Азис като успешно. И неслучайно представителния футболен отбор „Арда“ Кърджали е влязъл в елитната професионална лига.
Председателят на групата съветници мандат 2015-2019 адвокат Метин Джамбазов направи анализ за извършената работа. Той благодари на гражданите, които са потърсили съдействие от съветниците през мандата.
„Благодарение на тези граждани в квартала започна изграждане на пътища, а това не е направено повече от 20 години“, заяви той. И припомни, че на ДПС е инициативата за намаляване на цените на административните услуги, като някои от тях вече са занижени.


Въпреки, че не участваме в управлението на Общината подкрепяхме всички положителни инициативи, които бяха в интерес на шуменци,а когато се нарушаваха интересите им не участвахме в гласуването, или гласувахме „против“. В кампания 2019 сме още по-близко до хората, устремени за участие в управлението на община Шумен с подготвени кадри да решим наболелите проблеми на града“, каза водачът на листата Сунай Садък, който има вече има един успешно изпълнен мандат.
Той припомни, че през изминалия мандат съветниците от ДПС са помогнали за изграждането на храмове – християнски и мюсюлмански. А по тяхна инициатива не е допуснато закриване на детски градини, облагородени са детски площадки, кътове за отдих в кв. „Б. Българанов“, населени места в община Шумен.
В оставащите дни от кампанията ежедневно продължават срещите в Шумен и селата, работнически колективи с участието на кандидата за кмет Четин Казак.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
24shumen.com

Източник: 24Shumen.COM

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!