BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Смядово в траур

Двудневен траур на 21 и 22 октомври обяви Община Смядово заради загиналото семейство край Омуртаг в неделя. Отскоро семейството се преместило да живее във Варненско, но всички от Смядово ги познавали.
Припомняме, че “Ситроенът”, който беше блъснат от джип челно на главен път Варна-София край Омуртаг, е с шуменска регистрация, а в него загинаха мъж, жена и двете им деца.

Това са семейство Николай и Лидия Николови и двете им деца Виктор и Петя, които са на 3 и 9 г. Изпълняващият длъжността кмет на Смядово Иван Кюркчиев е подписал заповед за дни на траур в тяхна памет.

В понеделник и вторник се забранява провеждането на публични тържества и радостни ритуали. Националните, общинските и европейските флагове ще бъдат спуснати наполовина. Община Смядово ще поеме разходите за траурната церемония. Погребението е във вторник.

Източник: strelabg.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!