BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Излъчиха победителите в конкурса „Мисли зелено-пази природата”

В Световния ден на околната среда – 5 юни, РИОСВ-Шумен обяви победителите в традиционния си конкурс „Мисли зелено-пази природата”, който тази година се проведе по нетрадиционен начин. Социалната изолация не попречи на желанието на малчуганите да покажат своите знания и умения в разнообразни дейности, свързани с опазването на природата, а напротив – превърна предизвикателството в истинско онлайн състезание за над 100 деца от шуменска и търговищка област.

В конкурса най-масово се включиха учениците от „АРТ“ школата към ЦПЛР-ОДК „Анастас Стоянов“– гр. Шумен, децата от ДГ „Конче Вихрогонче” – гр. Шумен, ДГ „Слънце“ – гр. Шумен, учениците от „I „а“ клас на СУ „Панайот Волов“ – гр. Шумен, учениците от 5 клас от кръжока  по „Физични и химични явления и биологични процеси“ на СУ „Васил Левски“ – гр. Нови Пазар. Приятна изненада и много радващ факт е участието на деца от  ДГ „Радост“ – гр. Перник, ДГ „Валентина Терешкова“ – с. Ярджиловци, общ. Перник и ДГ „Радост“ – гр. Елин Пелин. Всички деца ще получат грамоти за участие и рекламни шапки, а за победителите са предвидени предметни награди. Пълен списък на участниците и победителите е публикуван на интернет страницата на регионалната инспекция и във Фейсбук.

В днешния празничен ден бихме желали от сърце да благодарим на всички малки и по-големи деца за усърдието, старанието и проявената креативност. С радост ще очакваме претвореното от тях да бъде приложено сред природата и да се превърне в добър пример за всички околни.

shumenonline.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!