BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Деца сътвориха над 30-метрова рисунка на асфалт

Над 100 деца се включиха в спортните игри организирани от РИОСВ – Шумен и Община Велики Преслав в дните на Европейската седмица на мобилността. Това съобщиха от екоинспекцията в Шумен.


Лошото време не попречи на учениците от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ да участват в състезанието и да нарисуват над 30-метрова рисунка на асфалт.

Малчуганите от втори до четвърти клас се състезаваха за най-продължително скачане на въже, въртене на обръч и отборно теглене на въже.
Победителите получиха много награди, подсигурени от организаторите. Инициативата се проведе с подкрепата на Център „Европа Директно“, от който бяха направили щанд за книги. От местния фитнес клуб бяха предвидили минерална вода, а за отпадъците от Общината специално поставиха кошове за разделно сметосъбиране.
24shumen.com

Източник: 24Shumen.COM

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!