BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Библиотеката с онлайн услуги за читателите си

В периода на обявеното в страната извънредно положение Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров“ напомня на своите читатели, че могат да ползват онлайн услугите, предлагани на сайта на библиотеката, както и дигитализираните книжни колекции, публикувани в сайта й Дигитална библиотека, и краеведското съдържание в сайтовете й Шуменски край и Шуменски истории. При необходимост всеки читател може да получи безплатно на посочен от него имейл библиографска справка и до 10 сканирани страници от притежавани от библиотеката издания, като заявки се приемат на имейла [email protected], чрез съобщение на Фейсбук страницата на библиотеката и на телефон 0879 237 625.

Във Фейсбук страницата си Шуменската библиотека ще продължи да публикува информация за безплатни онлайн обучения, както и за онлайн достъп до културни събития и музейни колекции.

В помощ на своите читатели Детски отдел на библиотеката ежедневно ще публикува в сайта и Фейсбук страницата си както забавна, така и образователна информация в помощ на самоподготовката вкъщи. Чрез съобщение на Фейсбук страницата на отдела, на имейл [email protected] или на телефон 0879 060 072 децата могат да заявят получаването на електронно копие от притежавано от библиотеката учебно съдържание, включително помощни тестове по учебните предмети от първи до седми клас.

За всички читатели на библиотеката срокът на заетата вече литература ще бъде служебно удължен до отмяна на извънредното положение.

shumenonline.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!